Tirana Rinas International Airport transport nga / në Shkoder

vetëm € 9.- per person

Merrni transfertën më të mirë nga 9.- € për person midis Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës (Rinas) dhe Shkodrës me taksi dhe ose autobus zyrtarë të disponueshëm 24/7, në varësi të dëshirave dhe nevojave specifike të çdo konsiderate të veçantë të klientëve tanë!

Çmim i lehtë me një tarifë të zbritur nëse rezervoni minimalisht 7 ditë përpara nisjes, ose çmime të rregullta me mundësinë e rezervimit vetëm 1 orë para nisjes (në varësi të disponueshmërisë). Për shërbimin dhe çmimet më të mira, ju rekomandojmë të rezervoni sa më herët, veçanërisht në sezonin e lartë dhe për udhëtime gjatë natës! Në të gjitha udhëtimet, një bagazh 20 kg dhe një çantë e vogël përfshihen pa pagesë!

Orari i itinerarit

 Taksi direkt / Traineri direkt / Traineri lidhës

Ekstra-Bonus për transfertat TAXI: Në rast se fluturimi juaj në hyrje vonohet, makina do t’ju presë ose do të rezervoheni për transfertën tjetër të disponueshme pa pagesë!

Rezervoni të paktën 7 ditë përpara nisjes dhe përfitoni çmimin më të mirë nga vetëm 9.- € për person, dhe udhëtimi dhe udhëtimi juaj konfirmohen me siguri!

Rezervoni deri në një orë para nisjes (në varësi të disponueshmërisë) me një tarifë prej 3 € për person me transferta taksi!

Cilësi gjermane në Shkodër

Albert Sigl ka tre vjet që jeton në Shkodër dhe u referon ofruesve të ndryshëm pasagjerëve të interesuar.

© All Rights Reserved.