vetëm 7.- € për person (mund të paguhet me para në dorë tek shoferi)

Rezervoni tani transportin tuaj Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës për në/nga Shkodra

Ju lutemi dërgoni sa më shumë informacion të jetë e mundur përmes whatsapp / viber / telegram

– data dhe ora e udhëtimit tuaj të planifikuar

– numri i pasagjerëve

– numri i fluturimit

– drejtim për/nga aeroporti

– idealisht kopja e kartës së imbarkimit / biletës së fluturimit

– pika e marrjes / zbritjes në Shkodër

+355694804261 (whatsapp/viber)

Shkoder Airport Transfer (telegram)

© All Rights Reserved.